The Leisure Seeker (Sub Ro)- Festivalul de argint


Location:


Csikszereda, Romania, 530100

Organizer:

Dates and Hours:

About

Cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstnice, Cinema Csíki Mozi își invită toți spectatorii dragi la Festivalul de argint.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc și Cinema Csíki Mozi organizează la sfârșitul lunii septembrie prima ediție a Festivalului Argint pentru vârstnici, unde vor oferi proiecții gratuite pentru iubitorii de cinema.
Scopul evenimentului este de a crește conștientizarea socială, de a reduce diferențele dintre generații și de a consolida acceptarea reciprocă prin intermediul unor filme în care noi înșine am putea fi personaje. Drame reale, situații intense despre vulnerabilitate, ajutor. 
Filmele care vor fi proiectate sunt destinate în primul rând persoanelor în vârstă, dar toți sunt bineveniți la proiecțiile gratuite!

 The Leisure Seeker
 2023.09.29., vineri
• 17.00: Audio Original - Sub RO / 2018 / 112 min. / olasz akció-vígjáték, dráma | comedie, dramă - Italia / AP-12 / R: Paolo Virzi

 Atunci când fiul lor Will ajunge la casa părinților pentru o programare la spital, el descoperă că părinții lui au luat-o pe vechiul drum batătorit din Winnebago. Suprasaturați de îngrijirea sufocantă a medicilor și a copiilor lor, și dorind să trăiască o ultimă aventură, Ella și John au hotărât să evadeze din cotidian. Ella a decis să renunțe la tratamentul pentru cancer, și deși este slăbită, rămâne o femeie aprigă.

 Rezervări:


-> la casa de bilete Cinema Csíki Mozi (Luni 11:00-13:00 | Marți și Miercuri 10:00-13:00 | de la Joi până Duminică 16:00-20:30)

Photos