Filmkészítés tábor: a videókészítés technikai és elméleti háttere


Dates and Hours:
Host:

Strada Gál Sándor 16a, Miercurea Ciuc 530210, Romania

About

Kipróbálnátok magatokat forgatókönyvíró, rendező, youtuber, tartalomgyártó vagy vágó szerepben? Akkor jelentkezzetek be filmkészítő, videókészítő táborunkba még most, hiszen csak 12 résztvevőt tudunk fogadni! Jelentkezni itt tudtok: https://tinyurl.com/3cyxa7r2

Az alábbi időpontban indítunk filmes tábort:
  • BETELT – 2022. jún. 27-júl.1. - Video production I: a videókészítés technikai és elméleti háttere - tábor 10-14 éveseknek (naponta 9-16 óra között, ára 510 lej)
  • 2022. júl. 18-22. - Video production II: a videókészítés technikai és elméleti háttere - tábor 10-14 éveseknek (naponta 9-16 óra között, ára 510 lej)
A táborunk során megismerkedhettek a különböző filmes műfajokkal, megtanulhattok videót vágni, és olyan szerkesztési technikákat és filmes trükköket leshettek el a szakmában évek óta aktívan tevékenykedő trénerünktől, mint a stoptrükk, green screen, feliratozás vagy az effektezés. Forgathattok saját koncepció alapján vlogot, akárcsak egy influenszer, de más műfajokban is kipróbálhatjátok magatokat, mint a reklámfilm, riportfilm, animáció.
A táborok ára a tartalmas programok és megszerezhető tudás mellett magában foglal minden nap egy kétfogásos ebédet, frissítőt és gyümölcsöt.

Kedvezmények: testvérek számára és a Logiscool Csíkszereda diákjai számára 10%, lány beiratkozók számára 5% kedvezményt tudunk biztosítani, és mindenki, aki június 20. előtt beiratkozik 5% Early Bird kedvezményben részesül (a kedvezmények nem halmozhatóak, és a jelenlegi táborainkra vonatkoznak).
 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljatok bizalommal hozzánk messenger üzenetben, vagy keressétek iskolánk vezetőjét:
Bajkó Ernő István
0758 329 315