Sólyom Major - Gut Falkenhof

Echitație / Excursii cu sania


Despre

A Sólyom Major, turisztikai központot, (Ecovillage) célja, egy olyan helyet megteremteni az idelátogatók számára, amely lecsendesít és kiszakít minket a hétköznapi élet mókuskerekéből. Egy igazi turisztikai oázist, Ecovillage-et szerettünk volna létrehozni Erdély szívében, ahova nem csak mi, a család szeret ellátogatni, hanem mindenki aki hasonló értékeket képvisel. 
 
A panziónk 11 szobával rendelkezik és alkalmas csapatépítők, céges összejövetelek, konferenciák, bemutatók, tanfolyamok és családi programok megszervezésére. 2019-ben megnyitottuk Hargita megye első gasztópontját, amelyet  Farm to Table (Feeding people with local food on our farm) elképzelés alapján álmodtunk meg. A hagyomány nálunk az ízekben is visszatekint.  
 
Az általunk folytatott tevékenységek közé tartozik a lovasoktatás, amely kezdő- és gyakorlott lovasok, tudásszintjüknek megfelelően élvezhetik az órát, -kinti vagy akár fedett karámban. További szolgáltatásunk a nyári szekerezés és téli lovas szánozás is, amely során bepillantást nyerhetnek Kissolymos és környékbeli települések természeti értékeibe, hagyományaiba. Továbbá igény szerint szervezünk kenyérsütést, tábortüzet, táncházat és egyéb érdekes programokat. 
 
Amennyiben szeretne minket meglátogatni hívjon a 0740 109 127-es telefonszámon! 

Călărie, lecţii de călărie, excursii călare, pensiune cai, tabere, Punct Gastronomic Local.

Photo Gallery

Alte sugestii

Ture cu căruța trasă de cai în Corund și împrejurimi

Excursii cu sania / Plimbare cu căruța

Transilio Lovasklub

Echitație

Centru de echitație Zarándok Nyargaló

Echitație / Echitaţie terapeutică / Ture călare

Transylvanian Horse Adventures – Baczkalandok

Excursii cu sania / Plimbare cu căruța

Hipparion

Echitație / Ture călare