TÓTH GABI x FRICSKA

TÓTH GABI x FRICSKA


Gazdă:


Strada Orbán Balázs 106, Odorheiu Secuiesc 535600, Romania

Data și ora:

Despre

Tóth Gabi, magyar énekesnő, erőteljes hangja és személyisége lenyűgözi a közönséget. Karrierje tehetségkutatónak köszönhetően indult el, azóta pedig számos szerepben helyt állt, volt mentor és zsűri is.
Az utóbbi évek során művészete egyre közelebb került a magyar népzenéhez és visszaköszönnek benne a kárpát-medencei motívumok is. Legújabb dalait már ez a stílus jellemzi, persze, modern feldolgozásban. Ezt tükrözi, teljes harmóniában, az újragondolt népviselet is, amit a fellépésein, és a hétköznapi életben is visel. 2023-as koncertjein a Fricska Táncegyüttessel közösen lép színpadra.
A Fricska néptánccsoport, tagjai, Papp Gergő és Papp Máté, Szabó Dániel és Popovics Márk, bebizonyították, hogy ők a világ leggyorsabb néptáncosai, nemcsak lábbal, hanem kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon: 45 csapás és koppintás 1 másodperc alatt.
Tóth Gabi színpadi jelenléte és előadásmódja magával ragadó, amely kiválóan illeszkedik a Fricska, a világ leggyorsabb néptáncosainak dinamikus műsoraihoz.

𝑽𝒂́𝒓𝒖𝒏𝒌 𝒂 13. 𝑺𝒆𝒑𝒕𝒊𝒎𝒊𝒂 𝑲𝒖𝒑𝒂 𝒌𝒆𝒓𝒆𝒕𝒆́𝒏 𝒃𝒆𝒍𝒖̈𝒍 𝒆𝒈𝒚 𝒇𝒆𝒓𝒈𝒆𝒕𝒆𝒈𝒆𝒔 𝒌𝒐𝒏𝒄𝒆𝒓𝒕𝒓𝒆.
Időpont: 2023. július 2. - 19:30-tól

Jegyek kaphatóak a Septimia Hotel recepcióján, május 25-től és online a következő linken: bilete.ro
Koncertre a belépő 35 lej (VIP jelentkezők számára ingyenes).

Teljes program: septimiaresort.ro

Az esemény partnere a Harghita Business Center.