Pensiunea Boróka


Address

Állomás utca 45, Baile Tusnad, Romania, 535100

Despre

Pensiunea "Boroka" (lenuparul) se gaseste la Baile Tusnad. Oraselul este una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Transilvania. Aerul totdeauna curat, apropierea muntilor, a padurilor fac ca odihna dvs. sa fie completa.

Pensiunea de trei stele poate caza 44 de persoane în camere cu 2, 3, 4, 6 paturi. Oaspetii nostri vor gasi o bucatarie complet echipata în pensiune, care vine în sprijinul pregatirii independente a mâncarii.

Daca veti fi putin obosit dupa excursia facuta in muntii din imprejurimi, sauna proprie a pensiunii va va ajuta sa va revigorati. In curte veti putea sa si gatiti daca doriti, deoarece dupa cum foarte bine se stie, mancarurile preparate în aer liber sunt poate cele mai gustoase.

Pornind de la micutul hotel cu atmosfera familiala veti avea posibilitatea sa faceti experienta tamaduitoare a tratamentelor medicale, a bailor termale, a mofetelor, respectiv sa faceti excursii mai scurte sau de mai lunga durata în munti.

Datorita situarii binecuvântate a localitatii, veti avea posibilitatea sa faceti excursii de câte o zi la lacul Sf.Ana, la Baile Balvanyos, la Sumuleu, la Gheorgheni, la Lacu Rosu si la Cheile Bicazului, Odorheiu Secuiesc, Corund si la Salina Praid, Sovata.

Margarete

  • 3 margarete

Tichet de vacanță

  • Nu

Localitate

  • Băile Tușnad

Photo Gallery

Alte sugestii

Csató

Pensiune

Casele la cheie VárLak

Pensiune

Amalia

Pensiune

Szeltersz

Pensiune

Pensiunea Elixir

Pensiune