Pensiunea Family


Despre

Pensiunea Family este clasificatã cu 3 stele și oferã cazare pentru 30 de persoane, in camere duble, camere triple si in 2 apartamente tip suita.

- CAMERELE DUBLE sunt utilate cu pat matrimonial, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider cu congelator , seif, acces internet wireless, uscator de par, aveti acces la o bucatarie comuna.

- CAMERELE TRIPLE sunt utilate cu un pat matrimonial si un pat de o persoana, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), seif, frigider in camera, acces internet wireless, uscator de par, aveti acces la o bucatarie comuna.

- BUCATARIILE COMUNE sunt la dispozitia oaspetilor nostrii , existand o bucatarie pentru camerele 1-4 si o alta bucatarie comuna pentru camerele 6-13, unde turiştii noştri își pot pregatii mic dejun, cina etc. Bucatariile sunt bine dotate, avand: o plita gaz la 4 camere, hote deasupra plitelor, prajitor de pâine, cuptor cu microunde, cafetiere, ceainic, pahare și veselã suficienta pentru nevoile turistilor nostri. Fiecare camera are dulap separat de bucatarie prevazut cu inchizator, avand la dispozitia camerei 4 vase proprii iar restul dotarilor sunt in folosinta comuna .

Localitate

  • Praid

Margarete

  • 3 margarete

Tichet de vacanță

  • Da

Alte sugestii

Cetatea Bufniței

Pensiune

Muhos

Pensiune

Edina

Pensiune

Abásfalvi vendégházak

Pensiune

Dia

Pensiune