Nyergestető

Ture off-road / Cabană


Despre

Cabana turistica Nyergestető este situat pe coasta de sud a Bazinului Csík din sud-vest și sud-est de Cașinu Nou la 875 m deasupra nivelului mării. Cel mai faimos pilon memorial al Munților Ciuc, amintiri de una dintre ultimele bătălii ale revoluției maghiare din 1848-1849, este un simbol peren de patriotism. Pădurea din apropiere este nu numai cimitirul soldaților căzuți în anii ’48 – 49’, ci și ultimul loc de odihnă al victimelor invaziilor turco-tătare din 1550 și 1660.
Locația geografică a unității turistice, liniștea pădurii și aerul bogat cu miros de pini toate contribuie la o experiență relaxantă.
Oferim cazare în patru camere cu trei paturi pentru 12 persoane.
Camerele noastre au băi separate și toalete. Două camere au un pat francez și un pat și o terasă panoramică cu vedere la valea Kászon, iar celelalte două camere au câte trei paturi de o persoană fiecare.
În ciuda contextului rustic, există și acces la internet și televizor.
Oaspeții noștri pot folosi bucătăria casei noastre de oaspeți, grătarul de grădină. Oferim mic dejun, demipensiune sau pensiune completă la un cost suplimentar.

Cafeaua noastră poate găzdui 25 de persoane confortabil, iar terasa are o capacitate de până la 51 de persoane.
Repertoriul nostru muzical exigent cuprinde stilul muzicii rock folclorice și patriotice, reamintind evenimentele istorice.

Bucătăria noastră se bazează în principal pe nevoile oamenilor secui. În plus față de mâncare la grătar, servim mese pregătite în ceaun. Pentru oaspeții noștri care au rezervare vom servi un meniu multi-curs bazat pe consultare anterioară.

Localitate

  • Cozmeni

Photo Gallery

Alte sugestii

Tusnad Traverse

Ture off-road

Harghita-Mădăraș

Cabană

Cabana Kalibasko

Cabană

Cabana Farkas

Restaurant / Cabană

Secu

Camping / Restaurant / Cabană