Zbor cu balonul cu aer cald

2024 – Az adrenalin éve

Házigazda:

Visit Harghita, Romania

Szervező:

Dátum és óra:

csütörtök, 01 február 2024 - szombat, 01 február 2025
11:00 - 13:00

Leírás

Zbor cu Balonul Harghita - O Experiență de Neuitat!

Experimentați magia zborului cu balonul în inima frumoasei Harghita, o aventură ce aduce bucurie nu doar adulților, ci și celor mici (peste 5 ani)! Este o experiență pe care cu siguranță trebuie să o încercați măcar o dată în viață.

Zburăm în una dintre cele mai pitorești zone din întreaga țară, oferindu-vă priveliști spectaculoase și amintiri care vor dura o viață întreagă. Durata zborului este de aproximativ o oră, însă întregul program se întinde pe parcursul a aproximativ 3 ore. Avem plăcerea să vă ghidăm printr-o călătorie fascinantă deasupra peisajelor uimitoare ale Harghitei, oferindu-vă o perspectivă unică și memorabilă.

Indiferent de sezon, suntem pregătiți să vă conducem în această aventură extraordinară în orice moment al anului. Cu noi, puteți experimenta senzația de zbor într-un mod sigur și confortabil, alături de un echipaj experimentat și dedicat.

Puteți rezerva un zbor fără a plăti avans, în funcție de disponibilitatea noastră, oferindu-vă flexibilitate și comoditate în planificarea aventurii dvs. Cu bucurie vă așteptăm să vă oferim o experiență pe care cu siguranță nu o veți uita niciodată. Alăturați-ne pentru o călătorie de neuitat deasupra minunatului peisaj al Harghitei!

Rezervări și informații: 0740680632

Fotók