The REUNION- Vol1.


Data și ora:
Gazdă:

Petőfi utca 1, Csikszereda, Romania
Organizator:

Despre

Amikor még minden szép és jó volt!
 72 hónap, 6 év- ennyi a múltunk, együtt veletek! Több, mint 30 közös buli, több, mint 20 ezer partyarc. Ez a Best Party Series- Csíkszereda legjobb bulisorozata!
24 hónap, 2 év- telt el, amióta utoljára csapattuk. Még kimondani is sok- szerencse csak olvassuk. Ráírtuk egy téglára mennyire hiányoztok, aztán arcon b_szt_k vele a Covidot, hogy érezze mennyire fáj!
0 hónap, 0 év - “Bánatos balladáktól tajtékzik a tenger, szomorú éjszakák után örömteli a reggel.” (Punnany). Visszatértünk.
Best Is Back, baby!
 
Emlékeztek, még? Hatszor rúgtuk már seggbe a valentint egy Karkötős bulival, majd vártuk együtt a tavaszt, a Spring Partyval. Eljött a június- átléptünk a melegbe, mind beöltöztünk Fehérbe. Volt, kinél nyáron nem játszott a sezonul estival, várt rá csíkban a mini Best Festival. Ősszel ki csőrrel, ki Freddy Krueger bőrrel, de mind emelt fővel vártuk a Halloween bulit, majd kifogyott a készlet és zártuk az évet, ahol Partyapó búcsúzott tőletek az alkohol és a kezdő Parkinson szerelemgyerekének tűnő villanásaival.
Most ismét lesz alkalmunk megfürdeni a Best partytengerében! Vagyis nem. Vagyis de! Csak nem ebben! Ugyanis….uuu, it's hot, baby!
 
The REUNION
“Ha két év után újra találkozol a pároddal, ne a régi szetted vedd fel, bármennyire is imádta!”- tartja a régi székely mondás! A dinoszauruszok betartották? Nem. Kihaltak? Ki. Mi addig szeretnénk élni csík bulivilágában, ameddig szükség van ránk- éppen ezért, hagyományteremtő jelleggel új sorozatot indítunk a Best partynaptárába. Idén első alkalommal nyitja meg kapuit a The REUNION, egy buli amely a felszabadulásról, a találkozásról, a féktelen örömről, jókedvről, zenéről és táncról szól majd. Ezután minden év áprilisában megünnepeljük az újrakezdést, emlékezve arra, hogy két év bezártság, szünet és szürkeség után végre ismételten legális bulitól lett hangos a csíki éjszaka.

Egy jó bulira vágysz? Jó helyen jársz!
Na most hegyezd a füled, nyomd oda a filcet, vagy szinkeld a Google, -Apple Calendart. Az őrület helyszíne idén az Ólommadár- városunk szíve, és kedvenc romkocsmája.
Szólj barátaidnak, és legyetek ott április 8-án este, mert mi 21:00 órától ott leszünk, és reggel 3-ig ismét a barátoké, a táncé és ismerkedésé a főszerep. A kiváló hangulatról és club-zenéről Dj Dewil és remek mixei gondoskodnak a lemezjátszók mögül.

Két dolog biztos: egyrészt érdemes beiratkozni egy reinkarnációs tanfolyamra, elvégre egyszer élünk, másrészt, hogy ez a buli jóóó lesz, de még milyen jó. Többszöri próbálkozás után sem sikerült BPS jelöltet indítani az országgyűlési választásokon, ezért ha április 3-án nem is , de 8-án szavazz ránk, hisz tudjátok, mi csak egyet ígérünk: a legjobb bulikat- ÉS AZT BE IS TARTJUK!
Lesznek még ajándék italok, nyeremény vacsorák, kedvezmények, meglepetések, undsoweiter és miegymás!

Egyelőre ennyi, mert a memóriánk már nem a régi. És ráadásul már a memóriánk sem a régi...További részletek hamarosan!
Addig is osszátok az igét!
Hisz tudjátok, az esemény megosztói között 10 db. ajándék belépőt sorsolunk ki.

Puszi és ölelés - maszk nélkül, végre szabadon!