Székelyföld első műanyag sípálya megnyitója Csíksomlyón

Eveniment sportiv

Data și ora:
Gazdă:

Csíksomlyó körút, Romania
Organizator:

Despre

NYÍLT NAP-ot tart a KidsSport csapata a KisSomlyó lábánál elhelyezkedő műanyag sípályán.
Helyszín: KisSomlyói Sípálya - Szék út 152 sz.
Dátum/Időpont: November 28-29, mindkét nap 10:00 - 16:00 között
Az évek során megtapasztaltuk, hogy a tél sokkal később érkezik, mint régen és mire megtanulnak sízni a kisgyermekek, akkora már majdnem elolvad a hó. A műanyag borítású sípálya több nyugati országban bizonyította kihasználtságát és előnyeit. Sítanulás szempontjából a legalkalmasabb megoldásnak számít, ugyanis már szeptemberben el lehet kezdeni az oktatást és a besízést. Mire megérkezik az első hó és kinyitnak a sípályák, a gyermekek már annyira elsajátítják a mozgást, valamint felidézik a tavalyi érzéseket, hogy alaptudással és önbizalommal a lábukban fognak suhanni a havas pályákon.
A Nyílt nap keretében minden érdeklődőnek pályahasználatot biztosítunk, valamint a kezdő gyermekek számára oktatóink megmutatják az első lépéseket. A pálya hossza 45 méter, tanulni vágyó vagy kezdő tudással rendelkező gyermekek és felnőttek számára a legoptimálisabb. A pálya köteles felvonóval rendelkezik.

A nyílt napon való részvétel ingyenes és előzetes online regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: péntek, 18.00 óra
*Az esemény a járványügyi előírások figyelembevételével zajlik, 10 fős csoportok külön időpontokban (óránként) való foglalkoztatásával.