Specialty Coffee Workshop


Data și ora:
Gazdă:

Strada Gál Sándor 8, Miercurea Ciuc/Csíkszereda 530003, Romania
Organizator:

Despre

Nimic nu este mai revigorant dimineața decât o cafea bine făcută. Aroma și mirosul cafelei ne pot reda o stare de bine și ne pregătesc pentru ziua care urmează. Probabil în fiecare casă, la fiecare colț de stradă, bar sau restaurant se găsește un aparat de făcut cafea. În acest context, întrebarea este: a bea cafea de comoditate sau cafea de specialitate?
Dacă ești curios din fire și vrei să afli care este diferența dintre cele două tipuri, sau dacă pur și simplu ești obsedat de cafea și cauți întotdeauna să perfecționezi licoarea care o torni în ceașcă, atunci te așteptăm la o degustare specială. Vei afla cum să-ți pregătești o cafea adevărată folosind metoda ta obișnuită cum ar fi Moka, filtrul sau ibricul, prin compararea rezultatului pregătit cu cafea proaspăt prăjită și cel pregătit cu cafea de comoditate.
Dacă sună ca și ceva despre care ai dori să afli mai multe, contactează-ne și rezervă-ți locul.
Locurile sunt limitate, prin urmare te rugăm să-ți anunți prezența la numărul de telefon 0366 401 667.
Putem găzdui 20 de consumatori pentru acest eveniment. Participarea costă 50 de lei, care include și un pachet de cafea de specialitate de 150 de grame. Oferim cafele de calitate și o atmosferă intimă, prietenoasă. 
Ne vedem!