Krimi | közvetítés


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Frăției 9, Gheorgheni 535500, Romania

Despre

● Az archív felvétel a Figura Stúdió Színház YouTube csatornáján érhető el 24 órán keresztül. ●
------------------------------------------------------------------------------
Barabás Olga nyomán
KRIMI
● Rendező: A TÁRSULAT ●
James Marston: Szabó Eduárd
Roger Marston: Kőmíves Csongor
Célia, a felesége: Gazdag Erzsébet
John Marston: Kolozsi Borsos Gábor
Tommy Marston: Vajda Gyöngyvér
Iris: Boros Mária
Miss Pickford: Máthé Annamária
------------------------------------------------------------------------------
A Marston család tagjai épp túl vannak egy családi kupaktanácson. Az idős Mr. Marston közölte fiaival: Jamesszel, Johnnal és Rogerrel, menyével Céliával és fiatal feleségével, Irisszal, hogy nem határozott még a családi vagyon elosztásáról, de mindaddig a pénzt, az ékszereket és az értékpapírokat a szobájában lévő páncélszekrényébe zárja.
Ezt tudomásul véve, mindenki visszatér megszokott napi tevékenységeihez. Mindenki meglepetésére megérkezik Tommy, a Marston fivérek kishúga, aki az apa hívására látogat haza hat év után. S mikor így együtt a család, Miss. Pickford, a család mindenese, bejelenti az apa halálát. Tommy azonnal akcióba lép, és megállapítja, hogy nagy valószínűséggel gyilkosság történt, s a rendőrség érkezéséig bezárja a szoba ajtaját, a kulcsot pedig magánál tartja.
Megkezdődik a házinyomozás és egyben a kulcs utáni hajsza. Mindenki be akar jutni a szobába, meg akarja szerezni a vagyont. De ki, milyen módszerrel próbálkozik? Miért gondolja azt, hogy neki van rá leginkább szüksége? Ki kivel szövetkezik az ügy érdekében? Kinek milyen titka, avagy titkos vágya van a család előtt? És valójában ki az igazi gyilkos?