Cină de jazz cu Haraszti Ádám Projekt la Páva


Data și ora:
Bilete:
50 lej (lefogyasztható)
Gazdă:

Str.Bisericii nr. 15, Odorheiu Secuiesc, Romania, 535600
Organizator:

Despre

Ia o cină într-o ambianță muzicală specială la Páva!

Pe marți, 27 august, de la ora 19 ne va vizita trupa Haraszti Ádám Projekt din Ungaria cine ne vor încânta cu un amestec extraordinar de muzică jazz, soul și hip-hop.

În această ambianță plăcută puteți să vă gustați preparatele noi din meniul nostru, precum și oferta noastră nouă de băuturi pentru a face ocazia și mai specială.

Intrarea la cina specială cu concert are prețul de 50 de lei/persoană, ceea ce poate fin consumat în întregime. Rezervările se pot face prin telefon la numărul 0747-525.525, pe mesaj prin Facebook Messenger, sau pe Eventbrite pe următorul link: https://www.eventbrite.com/e/jazzvacsora-a-haraszti-adam-projekttel-a-pavaban-tickets-69697552255

Despre Haraszti Ádám Projekt:

Haraszti Ádám Projekt a luat fiinţă în anul 2015 la Londra, fondatorul, Haraszti Ádám fiind unicul membru permanent al formaţiei. Ceilalţi membrii variază de la un concert la altul, muzica lor însă rămâne constant caracterizată de jazz, soul şi hip-hop. Primul lor disc a apărut în 2016 şi conţine exclusiv compoziţii proprii, prezentate pentru prima dată în Ungaria la Zilele Jazzului din Szeged.

La începutul lunii mai a anului 2019 trupa a scos primul său album realizat cu sprijinul Fondului Naţional pentru Cultură din Ungaria.

Membrii actuali ai formaţiei:
Deák Attila – chitară
Szabados-Tóth Bálint – pian, saxofon
Préda-Kovács Zsolt – saxofon, clarinet
Turcsányi Áron – chitară bas
Haraszti Ádám – percuţie

Haraszti Ádám a studiat la Şcoala de Muzică din Kőbánya, în perioada anilor 2010-2012, apoi timp de trei ani, din 2013 la Institute of Contemporary Music Performance, pe care a absolvit-o în 2016. Pe lângă Haraszti Ádám Projekt, din anul 2016 cântă în mai multe formaţii din Ungaria.

Turcsányi Ádám la început cânta la pian, acum 10 ani însă a trecut la chitară bas. Cântă jazz, funk şi fusion, având experienţă bogată şi în alte stiluri. Face parte din mai multe formaţii precum Geometro, Exit music şi Eklektik.

Préda-Kovács Zsolt este instrumentist, compozitor şi profesor. Instrumentul să principal este clarinetul, dar cântă şi la saxofon. A absolvit clarinetul la Universitatea din Szeged. Timp de cinci ani a cântat în formaţia Sheket pentru care a compus numeroase piese. În prezent predă instrumente de suflat din lemn. Compune şi muzică de teatru şi de film.

Szabados-Tóth Bálint provine dintr-o familie de muzicieni. A absolvit clarinetul la Universitatea din Szeged. Din 2014 este membru al orchestrei Filarmonicii din Szeged, este pianistul trioului de jazz 5309 şi al formaţiei Geometro şi saxofonistul trupelor Lusta bítek şi Zeninjam.

Deák Attila a început să cânte la chitară la vârsta de 16 ani. Prima lui formaţie a fost Volvox, o trupă binecunoscută în Ungaria. În anul 2000 a scris o compoziţie pentru Trupa de Balet Contemporan din Szeged. În 2002 devine membru al formaţiei Suncity cu care au câştigat în anul 2004 titlul de cea mai bună formaţie a anului. A cântat în mai multe formaţii cunoscute, precum Copy Con, Kelemen Kabát, Szabó Balázs Bandája şi Gypo Circus. În prezent face parte din trupele Sardinelli şi Haraszti Adam Projekt.

noul album: https://recorder.blog.hu/2019/06/03/album-_es_klippremier_haraszti_adam_projekt_let_it_flow_beautiful_soul