HO – Bringázás és Timi SUPdate a Zetelaki gátnál

Eveniment sportiv

Data și ora:
Gazdă:

Zetea 537364, Romania
Organizator:

Despre

Egy teljesen új triatlonnal jelentkezünk, amitől bizseregni fog a tenyered, talpad, de még a fejbőröd is! Bringa, SUP és torna!

Az udvarhelyi székhelyünktől biciklikkel indulunk a Zetelaki gáthoz, ahol egy rövid SUP-gyorstalpalót követően (ha nem tudod mi ez, vagy nem próbáltad, akkor nézz utána, garantáltan SUPer a cucc), illetve várhatóan néhány vízbezubogás után Timi tart egy tornát, aminek a SUPdate nevet adtuk – lesz benne egyensúlygyakorlat, jóga, pilátesz... Minden, amit egy SUPon el tudsz (vagy nem) képzelni.

Ha ettől sem lódult neki a fantáziád, akkor még hozzátennénk: nekünk van még pár ötletünk, hogy mit lehet csinálni egy SUP-on, szóval meglepetéssel várunk mindenkit, aki benne van egy szokatlan, új kalandban!

Tipp: Hozz fürdőruhát, ha még nem álltál SUP-on. Ha pedig álltál... hát akkor is. De ha a padláson kallódik egy neoprén ruha, az is megteszi :)

A túra oda-vissza 50 km hosszú, aszfalton és köves úton, egy nagyobb emelkedővel odaúton (ami értelemszerűen egy nagyobb lejtő visszafelé). Bérelhetsz e-bike-ot 70 RON-ért, vagy jöhetsz saját bringával. Bringa nélkül is jöhetsz, és találkozunk gátnál. De inkább bringázzunk együtt. :) 

A részvételi díj mindkét esetben 50 RON, ami tartalmazza a túravezetést, a SUP bérlést, a tornát, és a SUPer meglepetésünket is. 

A részvételi szándékot jelezzétek üzenetben, telefonon, füstjellel, a SUP-ok bérlése miatt fontos tudnunk. 

Indulás: 10 órakor az uvarhelyi Hargita Outdoor irodától (Orbán Balázs utca 22.)

Már csak egy kérdés maradt.

Ready for adventure?