Cseppinkóka kalimbaba szenzációs anyakalandja


Data și ora:
Gazdă:

Casa de Cultură, Bulevardul Timișoarei 6, Miercurea Ciuc 530102, Romania

Despre

Spectacolul, cu o durată de aproximativ 25 de minute, se adresează atât părinților / îngrijitorilor, cât și copiilor. „Cseppinkóka” este o poveste despre cum realitatea (aparent) banală a vieții de zi cu zi este plină de magie.
Piesa ne scoate din realitatea necruțătoare a treburilor casnice într-o lume magică în care în spatele activităților cotidiene ale unei mame (cum ar fi gătitul, cumpărăturile, spălatul rufelor, călcatul etc.) se ascund mii de minuni. La finalul spectacolului, desigur, veți putea să vă uitați mai îndeaproape la tot: la personaje, la spațiu, la ceilalți.
 
Având în vedere evoluția situației epidemiologice biletele rezervate în avans pot fi achiziționate de la casa de bilete personal cu o săptămână înainte de spectacol: între orele 13:00 și 15:00 de luni până joi și între orele 12:00 și 14:00 vinerea, sau cu o oră înainte de spectacol.
 
Rezervări la numărul de telefon 0751-039-026 între orele 9:00 și 16:00.

Conform reglementărilor epidemiologice actuale este oblogatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura.
 Conform reglementărilor epidemiologice actuale persoanele cu vârsta peste 12 ani vor putea intra în incinta Teatrului numai prin prezentarea unuia dintre următoarele documente personalizate: certificat de vaccinare cu un cod QR; certificat de după infectare cu SARS-CoV-2.