S.Ö.R. | Maroshévíz


Data și ora:
Gazdă:
Casa de Cultură Toplița, Strada N. Bălcescu, 535700, România

Despre

S.Ö.R. | Maroshévíz

Eveniment organizat de Figura Stúdió Színház

Maroshévíz
Preţ: gratuit

Long-Singer-Borgeson:
S.Ö.R. (SHAKESPEARE ÖSSZES RÖVIDÍTVE)
● Rendező: BARABÁS ÁRPÁD ●
Játsszák:
Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor, Moșu Norbert-László
Díszlet: Barabás Árpád, Ferenczi Zoltán
Zenei szerkesztő: Barabás Árpád, Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor, Moșu Norbert-László
------------------------------------------------------------------------------
Lenni vagy nem lenni ez itt a kérdés! Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő: fellép és lelép, s mindenkit sok szerep vár életében…
A Figura Stúdió Színház Krémje: Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor és Moșu Norbert-László megkísérlik bemutatni Shakespeare összes művét. Tőr lesz e darab, hol polgárvér szennyez polgárkezet, s ki bűnös, fennakad. Kölcsönt ne végy, ne adj, imádkozz, s vonulj kolostorba, mert valami bűzlik Dániában. De ne csüggedj, akit asszony szült, teneked nem árt, s hogy mi a szép, azt most tudod meg itt. Minden jó, ha a vége jó, és a többi néma csend.
A S.Ö.R., avagy Shakespeare Összes Rövidítve című brit színdarabot Barabás Árpád rendezésében láthatja majd a közönség. A S.Ö.R. egyfajta élő Shakespeare-album, amely a neves drámaíró legnépszerűbb műveinek legismertebb jeleneteit hozza színpadra és egyben közelebb a nézőkhöz egy közvetlen és humorban nem szűkölködő előadásban.
A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség (Budapest) képviseli.
● Az eseményen érvényesek az előírt egészségügyi szabályok, kötelező a távolságok betartása, maszk viselése, illetve a kézfertőtlenítés; belépéskor testhőmérséklet mérést végzünk. 

Fotografii