Best of Retro - Vol. 5


Data și ora:
Gazdă:

Petőfi utca 1, Csikszereda, Romania
Organizator:

Despre

 "Figyelem, figyelem, közhírré tétetik! "
-miféle süket megszólító duma ez, de most komolyan?-
Inkább így mondanánk, figyelj:
Buli nélkül nem élet az élet, most már tényleg legyen vége a télnek!
Noha megszoktuk, hogy a csíki klíma néha Explorerben frissíti magát, de akarva-akaratlanul is kopogtatjuk már a nyár kapuját - legalábbis naptári értelemben. Ez pedig tudjátok mit jelent nálunk? Bu-bu-bulikát, bizony!
 
„A nyaralás messze száll, sok emlék visszajár. Hányszor elmúlt már, de újra vár” egy jó kis Bestes buli, az idei party sorozatunk második része, a közkedvelt Best of Retro - mégpedig az ötödik felvonás.
 Nem unjuk a banánt, és várjuk ezt a nyarat, ezért a tavasz utolsó hónapjának utolsó péntekén, napra pontosan május 27-én ismét megnyitjuk a Best Party Series kapuit, az Ólommadárban.

Az est házigazdája és hangulatfelelőse nem más, mint retro-rezidensünk, Dj Forró, aki az utóbbi évtizedek zenei palettájának legjavát hozza el nektek, és ígéri, hogy nem kell majd aggódnotok, ha kimarad a 30 perces testmozgás, hiszen egy hétre való riszálás vár majd rátok!
 Lesz pia promó karöltve játékkal, ajándék belépővel, -piával, -utalvánnyal és miegymással- szóval ahogy egy bölcs angol tudós mondta anno : „stay tuned”
*Ezen tájékoztatás meghívásnak minősül mindenki számára, aki egy fergeteges bulival köszöntené az idei év nyarát, habját és legjavát. További részletekkel hamarosan jelentkezünk!