Vidra Bungallow Park


Despre

Vidra Park oferă musafirilor relaxare ideală într-un mediu natural înconjurat de brazi din inima Ardealului, la poalele munților Harghita. Conceptul în planificarea și realizarea Parkului Vidra a fost păstrarea echilibrului cu natura, punerea în evidență și exploatarea energiilor pozitive date de apropierea naturii. Toate clădirile sunt construite din bârne de lemn, iar materialul provine din pădurile apropiate. Ne mândrim cu ambianța pe care am creat-o pentru musafirii noștri, fiindcă se află în perefectă armonie cu codrii străvechi din împerjurimi, închinându-se și astfel în fața frumuseții peisajelor transilvane.În 2009, din micul heleșteu amenajat pe teritoriul parcului au început să dipară, parcă din senin, peștii. După ce toate calculele matematice au dat greș, s-a descoperit că trăiește în apropiere un animal foarte iscusit, care, trecând peste orice obstacol și evitând toate capcanele, fură peștii din lac fără să lasă urme. Acest animal din cale-afară de „talentat” este vidra, care a cauzat multe neplăceri. Într-o seară nenea Feri, proprietarul parcului, și prietenul său, Béla, s-au sfătuit îndelungat în compania mai multor sticle de vinuri cum ar putea să păcălească această vietate vicleană. Despre abilitățile supranaturale ale vidrei circulau nenumărate legende, bancuri și povești haioase. În seara respectivă nu au reușit să găsească soluția, dar a doua zi au decis că Vidra Park este denumirea perfectă pentru acest loc.
Parcul Vidra este format din patru bungalouri, două apartamente, o sală de mese cu 26 de locuri și un wellness deosebit de confortabil. Un loc aparte în Vidra Park este micul lac în jurul căruia se află căsuțele și centrul wellness.
În Vidra Park putem găzdui maxim 26 de persoane. Casele din bârne oferă confort sporit și sunt dotate cu centrală termică, baie proprie și frigider.

Stele

  • 3 stele

Localitate

  • Șicasău

Photo Gallery

Alte sugestii

Tusnad Camping

Camping

Campin & Restaurant Irgo

Camping / Restaurant

Camping Cristina

Camping / Pensiune

Hunnia-Huntanya

Camping / Restaurant

Cabană & Camping Secu

Camping / Cabană / Restaurant