Ștrand Urmánczy

Piscină, ștrand


Address

Apelor 3., Toplita, Romania, 535700

Despre

Ștrandul Urmánczy este o mică oază în centrul oraşului Topliţa, la câţiva paşi de gară. E situat pe malul drept al Mureşului, la o altitudine de 650 de metri și oferă vedere spre munţii Călimani, vârful Tarniţa. Este alimentat de izvoare de apă minerală cu temperatura de 26 de grade la sursă.

Ștrandul Urmánczy are piscina de mărime olimpică mare (50×20 m), singura de acest fel din zonă. O raritate adevărată e bazinul mic (1,40 m adâncime) cu izvoare naturale ce încălzesc ușor pietrele rotunde de pe fund. Copiii se pot bucura de două piscine: una semicirculară pentru bebeluşi şi una un pic mai adâncă pentru copii mai mari. E și un teren de joacă cu groapă de nisip, balansoar, tub de cătărat şi leagăne. Organizăm diferite activități gratuite adresate copiilor, vizite la mini fermă unde se pot familiariza cu animalele domestice.

La terasa ștrandului Urmánczy, pe lângă bere şi mici, se oferă diferite preparate la grătar, hamburgeri, cockteiluri, limonade, shakeuri, cu alte cuvinte tot ce trebuie pentru ca să vă simţiţi bine.

Photo Gallery

Alte sugestii

Ștrand Banffy

Piscină, ștrand

Centrul Wellness Băile Bánffy

Piscină, ștrand / SPA, Wellness

Wellness Tușnad

Piscină, ștrand / SPA, Wellness

Ștrand Praid

Piscină, ștrand

Septimia Hotels & Spa Resort

Cazare Family-friendly / Hostel / Hotel / Oferta anului gastronomic / Piscină, ștrand / Restaurant / SPA, Wellness