Sfânta Ana Express


Despre

Excursie la Lacul Sf. Ana cu trenuleţul turistic „Sfânta Ana Express”

Luni de operare:
2019: novembrie
2020: aprilie-august
Trenuleţul de vacanţă "Sfânta Ana Express" dispune de 2 vagoane cu o capacitate totală de 62 pers. şi circulă pe traseul Băile Tuşnad - Bixad - Lacul Sfânta Ana.
Este singurul mijloc de transport comun câtre Lacul Sfânta Ana, în care patru ore vor părea prea scurte, ele nu ajung pentru a admira superbul peisaj.

Lasă-te surprins de farmecul naturii din Ținutul Vulcanilor, explorând o călătorie cu trenul de agrement Sfânta Ana Express, care te va face să visezi cu ochii deschişi încă multă vreme după ce te-ai întors acasă.

Descoperă acum toamna aşa cum nu ai mai văzut-o până acum: în ipostaze vesele, melancolice, colorate, calde, reci, superbe şi diverse, aşa cum doar ea ştie să le transpună naturii!

Te invităm la o plimbare cu trenuleţul turistic la Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România şi la rezervaţia naturală Tinovul Mohoş.

Această zonă spectaculoasă este o destinaţie minunată în orice sezon, dar toamna, cânt natura îmbracă veşminte multicolore, sunt şi mai frumoase. Mai ales dacă poţi să-le admiri din vagoane deschise.

Călătoria (50 km dus-întors, apr. 4. ore) include şi o surpriză: vizitarea unui baraj şi lac de acumulare creată de colonii de castori.
Dacă eşti dispus să experimentezi trăiri unice, acest program este alegerea perfectă pentru tine şi familia ta.

Limbă

  • Maghiară
  • Română

Photo Gallery

Alte sugestii

Plimbare cu trenuleţul turistic "Tuşnad Express"

Trenuleț