Salina Praid

Atracție naturală


Audio Guide


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Minei 44, Praid 537240, Romania

Despre

Baza de agrement a Salinei Praid este amenajată la "Orizontul 50", care se află la o adâncime de 120 m de la suprafaţă. Transportul persoanelor se face cu autobuzele salinei pe o distanţă de 1250 m până la poarta de intrare în baza de agrement.

Odata ajunşi la nivelul Bazei de agrement, vă puteţi bucura de prezenţa tuturor dotărilor specifice unei mici comunităţi: sistem de iluminat, wireless şi televiziune, terenuri de joacă pentru copii, spaţii de creaţie şi agrement, capelă ecumenică, cafenea, cinema 3D şi o farmacie cu produse naturiste.

Temperatura medie anuală din subteran este de 16 grade Celsius.

Pe traseul de ieşire din Baza de agrement, la "Orizontul 60" găsiţi zona de vizitare Panorama Belvedere "Mina Iosif". Tot la acest nivel puteţi face o degustare de vinuri şi puteţi servi masa, bucurându-vă de un meniu variat de produse preparate în restaurantul propriu.

În decursul unui an, Salina Praid este vizitată de aproximativ 400.000 de persoane, iar în sezonul de vară numărul persoanelor care intră în incinta salinei ajunge pâna la cifra de 2500-3000/zi.

În perioada de vară, după vizita din subteran vă aşteptăm şi la ştrandul nostru.

Contraindicaţii la vizită: tuberculoză, bolile acute respiratorii, tensiune mare (faza a treia), cardiopatie ischemică, boala Basedow, boala sistemului nervos manifestată prin leşinări şi ameţeli, claustrofobie, sarcină avansată.

Cover foto: Dezső László

Photo Gallery

Alte sugestii

Lacul Iezer

Atracție naturală

Dumbrava Castanilor

Atracție naturală

Barajul Frumoasa

Lac de pescuit / Atracție naturală

Piatra Colibei

Atracție naturală

Cascada Csorgókő de la Vărșag

Atracție naturală