Pensiune & Restaurant Sebelin

Pensiune / Restaurant


Despre

Pensiunea noastră este situată la intrarea în Praid dinspre Pasul Bucin într-o zonă pitorească înconjurată de munţi. Poziţia cazării asigură totodată şi liniştea necesară pentru o vacanţă relaxantă. Acest aspect este foarte important având în vedere faptul că centrul localităţii este suprasolicitat mai ales în lunile de vară.

Principalele atracţii turistice ale localităţii, cum ar fi Salina, ştrandul cu apă sărată sau Valea Sării se află la doar câteva minute de cazare.

Fie ca sunteti oaspetele pensiunii noastre sau sunteti numai in trecere, in Restaurantul Sebelin veti avea parte de ospitalitate si veti avea posibilitatea de a gusta dintr-un meniu bogat compus din specialitati locale si internationale.

Atmosfera placuta este sporita in vreme buna si de o terasa plina de flori cu vedere spre dealurile impadurite din jurul Praidului. Daca v-a placut la noi aveti posibilitatea de a organiza evenimente de familie (nunti, botezuri, banchete etc.) sau meetinguri de afacere in incinta unitatii noastre.

Va asteptam cu drag!

Localitate

  • Praid

Margarete

  • 3 margarete

Tichet de vacanță

  • Da

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiunea Gyöngyvirág

Pensiune

Pensiunea Trăsură

Pensiune

Pensiunea şi Complexul Sportiv Desagtours

Pensiune

Oriente Restaurant & Pizza

Pizzerie / Restaurant

Pensiunea Pepe

Pensiune