Pensiunea IRIS


Address

Strada Alsó Görgényalja, Praid 537240, Romania

Despre

Pensiunea IRIS se află în centrul localității Praid, principalele atracții și posibilități de recreere aflându­se la 3 minute de mers. După o zi petrecută cu odihnă activă, excursii sau scăldat și tratamente balneare, camerele noastre vă oferă relaxarea și confortul de care aveți nevoie. Așteptăm oaspeții dornici de distracție, odihnă sau tratament într­o atmosferă prietenoasă și confortabilă.

În pensiunea IRIS de la Praid oaspeților le stau la dispoziție în total 12 camere, dintre care 2 cu două paturi, 7 cu trei paturi și trei cu patru paturi. Există posibilitatea amplasării de paturi suplimentare în camerele noastre.

Camerele noastre dispun de televizoare și băi private, dar asigurăm și posibilitatea de a găti în bucătăria noastră bine utilată. În curtea interioară oaspeții noștri se pot bucura de o parcare amplă și de un loc de joacă pentru copii. Atmosfera extraordinară a lungilor nopți de vară o puteți intensifica prin timpul petrecut în grădina noastră de vară, cu posibilitatea de a pregăti mâncăruri pe grătar.

Vă așteptăm cu drag, indiferent dacă veniți cu familia sau cu un grup de prieteni!

Margarete

  • 3 margarete

Tichet de vacanță

  • Da

Localitate

  • Praid

Photo Gallery

Alte sugestii

Eszter

Pensiune

Lala

Pensiune

Vári

Pensiune

Erdély Kincse

Pensiune

Pensiunea Farkas

Pensiune