Campin & Restaurant Irgo

Camping / Restaurant


Program

Deschis
Vezi programul

Address

24/B, Subcetate Zetea

Email

Website

Despre

Aflate la poalele munților Harghita Mădăraș în Secuime, la 24 de km de orașul Odorheiu Secuiesc, în localitatea Izvoare, căsuțele la cheie Irgo vă așteaptă să petreceți o vacanță de neuitat într-o locație deosebită, de-a lungul unui pârâu de munte.

Pe meleagurile noastre veți redescoperi frumusețea naturii și veți avea parte de aventuri de neuitat. Vă așteptăm cu drag!

Cele 6 căsuțe pot acomoda în total 42 de persoane, fiecare căsuță fiind concepută pentru a găzdui comod 7 persoane. Dacă veniți în număr mai mare, vă rugăm să ne anunțați din timp, ca să găsim o soluție convenabilă.

La parter căsuțele au un living mobilat cu masă de sufragerie și scaune, o bucătărie complet utilată, o baie cu cabină de duș, wc și chiuvetă.

Etajul este amenajat ca zonă de dormit, cu două camere și un grup sanitar. Una dintre camere are două paturi duble, în cealaltă sunt 3 paturi simple.Susuratul dulce al pârâului, peisajul pitoresc, terenul de joacă pentru copii și primirea călduroasă o să vă încânte cu siguranță.

Vă așteptăm tot anul, fie vară sau iarnă, pentru că zona aceasta are farmecul ei care merită explorat în orice anotimp.

Cele 6 căsuțe pot acomoda în total 42 de persoane, fiecare căsuță fiind concepută pentru a găzdui comod 7 persoane.Stele

  • 2 stele

Condiții

  • Bucătărie

Localitate

  • Sub Cetate

Photo Gallery

Alte sugestii

Barbara Party Bistro

Restaurant / Pizzerie

Jámbor Tehén

Restaurant / Pub, Bar

Szilágyi Kert és Konyha

Restaurant

Pension Csíki Panoráma

Camere de închiriat / Restaurant

Öt Kutya

Restaurant