Cofetăria Novák


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Petőfi Sándor 34, Miercurea Ciuc 530003, Romania

Despre

Suntem atât cofetărie, cât şi laborator de patiserie, în acelaşi timp. Pe lângă experienţa profesională de 25 de ani, un alt atu al cofetăriei noastre îl constituie faptul că comercializăm numai produse realizate de noi. Numai astfel putem asigura permanent calitatea excepţională a produselor noastre.

Gama noastră de produse este deosebit de variată, oferta noastră cuprinzând de la felii de tort, torturi şi specialităţi de deserturi până la produse de patiserie cu termen de valabilitate lung, în diferite gramaje şi ambalaje. Astfel, putem fi atât colaboratori cât şi furnizori ai unor retaileri, hoteluri, pensiuni, restaurante, firme de catering, bufete şcolare şi corporative, grădiniţe, firme de organizare petreceri.

Pentru ocazii speciale sau importante oferim şi persoanelor fizice pachete complete de produse şi servicii. Indiferent dacă este vorba de zile de naştere, botezuri, nunţi, evenimente pentru copii sau chiar de recepţii festive, laboratorul nostru de patiserie oferă celor interesaţi torturi minunate, prăjituri şi deserturi deosebite, precum şi bufete de deserturi.

Localitate

  • Miercurea Ciuc

Fotografii

Alte sugestii

Cofetăria Borsec

Cofetărie

Cofetăria Harmónia

Cofetărie / Gelaterie

Bakó cukrászda

Cofetărie

Cofetăria Diplomat

Cofetărie

Cofetăria Nagymama

Cofetărie / Gelaterie