Casa Uni-Kom

Camere de închiriat


Address

DN12, Gheorgheni, Romania

Despre

Cabana este situată la 16 Km de la Lacul Rosu in directia municipiului Gheorgheni.

Într-un loc liniştit printre munţi dar totuşi nu departe de oraşul Gheorgheni (jud. Harghita)in directia statiunii montana Lacu Rosu pe langa DN 12 C se află un cámin care aşteapta pe cei dornici să se odihnească, să se recreeze într-un concediu ori sfârşit de săptămână, sau de ce nu pentru un simplu popas.

Aceasta locatie purtand numele: Uni-Kom are capacitatea de a gazdui 8-12 oameni cu tot confortul existent dar totuşi păstrând amprentele vremurilor trecute. In cabana se gasesc doua camere matrimoniale,o camera tripla cu pat matrimonial si unul simplu,si camera mansarda pentru cinci persoane cu pat matrimonial si trei paturi simple.

Are 2 băi, bucătărie utilată, living, televizor, Dvd, Hi-fi.

În curte se gasesc sobă utilată pentru grătar sau pentru a fierbe o ciorbă,teren de joc,teren de sport,parau,foisor,parcare pentru masini. Cabana este dotată cu centrală termică şi un şemineu la care desigur este asigurată şi lemnul necesar.

De aici vă puteţi deplasa cu uşurinţă la salina Praid, la staţiunea balneoclimaterică Sovata, la renumitul staţiune Borsec sau Tuşnad.
Există posibilitatea de a se face drumeţii în munţi la peste 1800 metri deasupra nivelului mării fie pe cheile Bicazului, fie pe masivul Ceahlăului.

Stele

  • 1 stea

Localitate

  • Gheorgheni

Photo Gallery

Alte sugestii

Natura Tusnad

Camere de închiriat

Gizella

Camere de închiriat

Rákóczi Szálló

Camere de închiriat

Casa Csomor

Camere de închiriat

Casa Geri & Réka

Camere de închiriat