Carpathian Escapes

Cățărare / Escaladă / Echitație / Drumeții / Excursii cu sania / Ture cu biciclete / Ture cu rachete de zăpadă / Ture off-road / Ture pe schiuri


Program

Închis
Vezi programul

Address

Kossuth Lajos Street 19, 1st Floor, Office 3, Miercurea-Ciuc, Romania, 530130

Despre

Despre noi
Carpathian Escapes a luat naştere din dorinţa de a promova şi sprijini turismul de calitate, care oferă turiştilor experienţe autentice, produse turistice ce integrează şi promovează valorile şi resursele locale, şi care dă dovadă de responsabilitate faţă de natura din Carpaţii Orientali. Suntem o echipă de profesionişti care lucrează în diverse domenii pentru a crea vacanţe de neuitat în Munţii Carpaţi din Transilvania.

Excursiile noastre personalizate sunt destinate celor care vor să aibă parte de aventuri excepţionale, departe de drumurile turistice clasice si aglomerate. Să fii pregătit că orice se poate întâmpla! Departe de lumea modernă şi zgomotoasă poţi să ai parte de odihnă plină, experimentând savoarea, naturaleţea, farmecul şi tihna specifică vieţii din Munţii Carpaţi. La toate turele oferim ghidaj profesional şi echipamentul necesar, unde este cazul (cu excepţia turelor foto).

Vino cu noi singur, cu familia sau cu un grup de prieteni şi o să descoperi munţi, păduri, sălbăticia din Carpaţii Orientali sau tradiţii, meşteşuguri şi mâncăruri gustoase, toţi pline de propriile poveşti.

Localitate

  • Miercurea Ciuc

Fotografii

Alte sugestii

Ferma Csicser - Odorheiu Secuiesc

Echitație

Centrul de echitaţie Táltos

Echitație / Ture călare

Stânca Kossuth - Harghita Băi

Cățărare / Escaladă

Faleze de escaladă Csiba

Cățărare / Escaladă

Tusnad Traverse

Ture off-road