Bikkla

Ture cu biciclete


Despre

Te așteptăm să-ți testezi noua super-putere!

BIKKLA este cel mai ușor și fericit mod de a explora Lacu Roșu și Borsec.
Cu ajutorul BIKKLA – Fat Electric Bike – poți să explorezi și să vezi mai mult într-un timp mai scurt. Am conceput bicicletele BIKKLA să te ajute pe drumul tău, motorul puternic și acumulatorul pe măsură îți dau super-puteri, astfel scapi de oboseală și te bucuri de peisaj și aventură.

Nu trebuie să-ți bați capul pe unde să mergi, am amenajat trasee cu marcaje speciale, tu doar trebuie să urmărești marcajul, dar primești și o hartă și îți și explicăm pe unde să mergi.

TURE CU BIKKLA 
Tura Lacului 40 de minute – 40 le 
În aproximativ 40 de minute, poți să te bucuri de peisajul cel mai spectaculos din jurul Lacului Roșu. Este o tură ușoară de parcurs pentru oricine, iar Photo point-ul marchează locul de unde poți face poza cu cele mai multe Like-uri pe Facebook și Instagram. Nu uita să folosești hashtagul #BIKKLA.

Tura Suhardul Mic – 1 oră – 55 lei 
Suhardul Mic este stânca din spatele lacului. Într-o oră ajungi la poalele stâncii și te poți întoarce la centrul BIKKLA. Este un traseu pentru cei curajoși, te va uimi cum cațără BIKKLA, iar la coborâre poți să-ți testezi curajul!

Tura combinată – 1,5 ore – 75 lei 
Te-ai da mai mult? Pentru tine oferim ambele ture la pachet! Într-o oră și jumătate poți să înconjori lacul și să urci până la poalele Suhardului Mic. Alegând această opțiune vezi mai mult, și testezi la maxim capacitățile fat bike-ului electric BIKKLA. Aventura, distracția și fericirea de după vin la pachet!

Tură ghidată – maxim 4,5 ore – 200 lei 
Vrei să ajungi în zone, unde alții nu ajung? Rezervă o tură ghidată cu BIKKLA. În maxim 4,5 ore vom parcurge cel mai spectaculos traseu de mountain bike în Munții Hășmaș. Ghidul nostru cunoaște zona, și misiunea lui este să te simți bine! Noroiul, oboseala dar și fericirea sunt din partea casei! 
*Tura ghidată se rezervă cu minim 3 zile înainte, pentru minim 4 persoane. Durata maximă este de 4,5 ore.

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Nurture in Nature

Cățărare / Escaladă / Drumeții / Ture cu biciclete / Ture pe schiuri / Curs de schi

Tură e-bike în Munții Harghita

Program turistic / Ture cu biciclete

Tură e-bike în Ţinutul Vulcanilor

Program turistic / Ture cu biciclete

Tură e-bike în Ţinutul Vulcanilor

Program turistic / Ture cu biciclete

Tură e-bike în jurul Gheorgheniului

Program turistic / Ture cu biciclete