Asociatia de Vanatoare si Pescuit Sportiv ZETELAKA ÉS TÁRSAI

Asociație de vânători


Despre

Asociatia de Vanatoare si Pescuit Sportiv „ZETELAKA ÉS TÁRSAI“ are ca obiect principal de activitate gestionarea fondurilor cinegetice, gospodarirea durabila a faunei cinegetice si organizarea activitatii de vânătoare, pe unele dintre cele mai reprezentative terenuri de vanatoare din judetul Harghita. S-au luat in gestiune 4 fonduri cinegetice cu suprafata totala de 52934 ha.

Aceasta se realizeaza prin constituirea unei organizatii de vanatoare sportive pe terenurile din zona Zetea, in vederea pastrarii biodiversitatii si echilibrului biologic al faunei salbatice precum si cresterea faimei vanatului romanesc.

Activitatea noastra de vanatoare se deruleaza cu vanatorii membri ai asociatiei precum si cu vanatori invitati din tara si din strainatate. Pentru invitati, la nevoie asiguram transportul intern cu maşini de teren, iar cazarea se poate face în cabane de vânătoare cu un confort corespunzător, situate chiar în terenurile de vânătoare. Pentru trofeele de vânat dobândite, asigurăm eliberarea de către autorităţile române a certificatului sanitar-veterinar, a certificatului CITES, precum şi a documentelor necesare la frontiera.

Se asigura la nevoie translator.

Fauna cinegetică are o vigoare deosebită şi prezinta o calitate excepţională a trofeelor, iar prin varietatea speciilor de vânat se asigură un sezon lung de vânătoare.

SPECII CARE SE POT VÂNA:
Ursul / Cerbul comun / Căpriorul / Mistreţul / Lupul / Rasul

Fotografii

Alte sugestii

Asociatia de Vanatoare si Pescuit Sportiv ZETELAKA ÉS TÁRSAI

Asociație de vânători

A.V.P.S. Gheorgheni

Asociație de vânători / Pescuit

A.V.P.S. MIERCUREA CIUC

Asociație de vânători / Pescuit

AVPS Toplița

Asociație de vânători / Pescuit

A.V.P.S. „HUBERTUS” CRISTURU SECUIESC

Asociație de vânători / Pescuit