Teddy Queen


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Frăției 9, Gheorgheni 535500, Romania

Despre

● A helyek száma korlátozott. ●
Belépő ára egységesen 15 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előterében található jegypénztárban.
Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.
------------------------------------------------------------------------------
● TEDDY QUEEN ●
Fodor László: ének, gitár
Csóka Lóránd: vokál, basszusgitár, szintetizátor
Péter Gellért: dobok
„2016 óta vállalunk aktív szerepet az erdélyi és magyarországi könnyűzenei palettán. Indultunk Gyergyószentmiklósról, Erdélyből mára viszont egyre több helyen megfordul a zenekar híre, emiatt egyre növekvő tendenciát mutatnak a minket jellemző számadatok.
Indie rock és alternatív zenei megoldásokkal tűzdelt zenénkben minden benne van, ami az elmúlt években történt velünk. A Teddy-t egy találkozási pontnak tartjuk azon emberek számára, akik szeretnének egy egységet alkotni és közben az indie zene általunk alkotott hullámaiban fürdőzni.
A zenekar három barátból áll, név szerint Csókából, Gegéből és Laciból és igyekszünk fejlődésünk minden mozzanatát megosztani veletek dalok, videóklippek és lemezek formájában. 2 Kislemezt adtunk ki, 2017-ben a Helló kislemezt míg 2019-ben a Nem Szól Rám Senki Kislemezt.
2021 márciusában tesszük közzé első nagylemezünket ‘Nekem Itt A Helyem’ címmel.”
------------------------------------------------------------------------------
● Az eseményen érvényesek az előírt egészségügyi szabályok, kötelező a távolságok betartása, maszk viselése, illetve ajánlott a gyakori kézfertőtlenítés. ●