Székelyföld csodái elektromos kerékpárral

Eveniment sportiv

Data și ora:
Gazdă:
Visit Harghita, Romania
Organizator:

Despre

Kedves Erdélybe látogatók/kikapcsolódásra vágyók! 
Többnapos elektromos kerékpártúrára hívunk benneteket Augusztus utolsó hétvégéjén 28-30 között.
Prémium kategóriás e-bikeokkal fedezzük fel a székelyek Szent hegyét a Madarasi Hargitát majd átlátogatunk Sóvidékre. 
Ivóból indulva, kihasználva az elektromos segítséget könnyedén kitekerünk a sípályák magasságába majd onnan rövid gyalogtúrával eljutunk a Madarasi Hargita csúcsára 1801 méter magasra. A csúcs látogatása után betérünk egy étterembe.
Az ebéd befejeztével leereszkedünk a Hargitáról és egy alpesi és erdei tájon át Libánba jutunk, ahol a Balázsi kulcsosházban fogunk megszállni, ott kinti medence vár minket hűsölés és pihenésre készen. Este vacsorával készülünk nektek.
Másnap reggeli után célba vesszük Székelyvarságot ahol meglátogatjuk a Csurgókő vízesést és tálasbércei kilátót, majd a Varságon ebédelünk meg. Étkezés után az erdőn át Pálpatakára jutunk, az aznapi szállásunkra ahol már Sóvidék terül el a lábunk alatt. A szálláson lehetőség nyílik dézsázásra és tóban való úszásra/csónakázásra. Ezt követően a vacsora után tábor tűzet rakunk majd átbeszéljük a nap történéseit és a holnapi tudnivalókat.
Vasárnap reggeli után Oroszhegy felé vesszük az irányt ahol meglátogatjuk a Jézus kilátót, az Oroszhegyi kilátót, majd a zeteváraljai víztározót. A víztározó közelében ebéd, után visszatérünk a Hargita lábához, az autókhoz.
Mindenki csomagját autóval szállítjuk a szállásra érkezés előtt így mindig kéznél lesznek a személyes tárgyaink.
A túra ára személyenként 90 euró/nap.
Az ár tartalmazza az összes étkezést, az elektromos kerékpárt és a szállásokat.
Nem tartalmazza a vasárnapi vacsorát.
Kötelező az előzetes kerékpáros gyakorlat, és ajánlott a megfelelő kerékpáros felszerelés pl. Célszerű nadrág, réteges öltözet.

Fotografii