Program Cinema Toplita 5-8 decembrie 2019


Data și ora:
Gazdă:
Toplița, Cinema 3 D Calimani, Str. N.Balcescu, nr.35, 535700, România

Despre

Îngerii lui Charlie
2D Subtitrat, Durata 2 h, acțiune, aventură, comedie, AP-12, preț 20 lei
Joi – 5 dec., Vineri – 6 dec., 2019
Sâmbătă – 7 dec. și Duminică – 8 dec. 2019
Ora 18:00
Trailer: https://bit.ly/352Hc9T

Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producţiei în care îşi ia zborul o nouă generaţie de îngeri neînfricaţi ai lui Charlie. În viziunea îndrăzneaţă a lui Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea. Având cele mai deştepte, curajoase şi pregătite tinere, echipele de Îngeri din toată lumea, conduse de mai mulţi Bosley, se ocupă acum de cele mai dure misiuni de pretutindeni. Scenariul a fost scris de Elizabeth Banks după o povestire de Evan Spiliotopoulos şi David Auburn.

Columbia Pictures prezintă în colaborare cu Perfect World Pictures şi 2.0 Entertainment, o producţie Brownstone / 2.0 Entertainment / Cantillon Company, filmul lui Elizabeth Banks, Charlie’s Angels/Îngerii lui Charlie. Rolurile principale sunt interpretate de Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo şi Patrick Stewart. Regia îi aparţine lui Elizabeth Banks. Producătorii sunt Doug Belgrad, Elizabeth Cantillon, Max Handelman şi Elizabeth Banks. Scenariul este semnat de Elizabeth Banks. Povestirea le aparţine lui Evan Spiliotopoulos şi lui David Auburn. Producătorii executivi sunt Matthew Hirsch, Leonard Goldberg, Drew Barrymore şi Nancy Juvonen. Directorul de imagine este Bill Pope, ASC. Scenografia a fost realizată de Aaron Haye. Montajul a fost executat de Alan Baumgarten, ACE. Costumele sunt creaţia lui Kym Barrett. Muzica îi aparţine lui Brian Tyler, iar mixajele muzicale lui Julianne Jordan şi Julia Michels.

Jumanji: Nivelul următor
3D Subtitrat, Durata 2 h, acțiune, aventură, comedie, AP-12, preț 25 lei
Joi – 5 dec.; Ora 20:00
Vineri – 6 dec.; Ora 16:00 și 20:00
Sâmbătă – 7 dec. și Duminică – 8 dec.; Ora 14:00 și 20:00
Trailer: https://bit.ly/2OPptNl
În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Regatul de gheață II
Durata 1 h 45 min, animație, aventură, AP-12, preț 20 lei
3D Dublat, Sâmbătă – 7 dec. și Duminică – 8 dec.; ora 12:00
Trailer: http://bit.ly/33XfAlD
Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Iniţial, cea mai mare provocare a poveştii pare să fie dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de nevastă pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie. O ameninţare supranaturală şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos precum cred cele două surori le vor arunca pe eroine într-o nouă aventură.

Se-ncinge treaba!
2D Subtitrat, Durata 1 h 35 min, comedie, AG, preț 20 lei
Sâmbătă – 7 dec. și Duminică – 8 dec.; ora 16:00
Trailer: https://bit.ly/2Pj1hlh
O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor.
Jake Carson este obișnuit să se expună unor riscuri mari atunci când sare cu parașuta în incendii de pădure. Singura lui grijă este munca. Subordonații lui, care locuiesc cu el în secție, îl respectă și îl admiră. După ce adolescenta Brynn și frații ei mai mici, Will și Zoey, sunt salvați dintr-un incendiu, scoși din cabana în flăcări, aceștia sunt ținuți temporar în secția de pompieri. Cei trei copii vor deveni cea mai grea misiune a lui Carson.

Fotografii