Prin studiourile de creație din Miercurea Ciuc


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Timișoarei 4, Miercurea Ciuc 530102, Romania

Despre

Prin studiourile de creație din Miercurea Ciuc
Este legendă urbană sau realitate afirmația conform căreia la nivel Ardelean în Miercurea Ciuc trăiesc cei mai mulți artiști plastici?
A doua oară organizăm periplul studiourile de creație din Miercurea Ciuc, vizitând noi ateliere în inima orașului.
În urma investigației noastre este din ce în ce mai evident faptul că dintre localitățile transilvănene în Miercurea Ciuc sunt cei mai mulți artiști plastici raportat la numărul de locuitori.
Nyomozásunk során egyre bizonyítottabb ténnyé válik, hogy az erdélyi települések közül Csíkszereda ad otthont a legtöbb képzőművésznek.
Atmosfera atelierelor de creație este specială. Turul studiourilor oferă posibilitatea iubitorilor de artă să cunoască atmosfera creativă din studiouri, să se întâlnească personal artiștii, să facă cunoștință cu tehnica utilizată, cu procesul de creație.
Dacă ești curios să afli cât mai multe despre tendințele noi și dinamice din arta plastică, ești deschis la dialog, alătură-te nouă cu ocazia turului studiourilor organizat cu ocazia celei de a XV-a ediții a Zilelor Județului Harghita.

Data: 5 iunie 2019, ora 16
Ghid: Györgypál Enikő (Centrul Cultural Județean Harghita) și publicistul Székedi Ferenc

Punc de pornire: Centrul Cultural Județean Harghita, B-dul Timițoarei nr. 4.

Organizatori: @Határátlépők, Centrul Cultural Județean Harghita

Participarea se face pe bază de programare: AICI - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRfBYO3FnZ8SA0L8K84Us8PzIEwZ91sGKUyo3495ZAssEORQ/viewform

Turul se desfășoară în cadrul celei de a XV-a ediții a Zilelor Județului Harghita
https://www.facebook.com/megyenapok/