Nyomkövetés a Grádics-kő árnyékában hótalppal

Eveniment sportiv

Data și ora:
Gazdă:

Harghita Mădăraș/Madarasi Hargita, Romania
Organizator:

Despre

Végre megérkezett az a várva-várt igazi tél, ahol már a hótalpakra is nagy szükség van, ha kicsit messzebb akarunk menni a járt ösvényektől!
A hét végén egyik kedvenc helyünkre szeretnénk elvinni benneteket, melyet sok rendszeres Hargitára járó sem ismer. A Rákosi-csúcs az alatta elterülő Grádics kővel a Hargita-hegység egyik legszebb és mégis alig járt csúcsa. Embernyomokkal ritkán, állatnyomokkal annál gyakrabban találkozhatunk errefelé.
Túravezetőnk Moraru Norbert lesz (aki nem mellesleg profi természetfotós, és az Untamed Romania c. természetfilmben is láthattad a felvételeit).
Szóval, ha kíváncsi vagy, melyik állat ébren télen, hogyan kell az erdőben nyomokat keresni, vagy arról kérdezősködnél, hogy meddig kell egy bokorban lapulni, hogy az ember hiúzt fotózhasson, akkor megtaláltuk a te embered!
Indulás reggel 10:00-kor a Hargita Outdoor téli főhadiszállásáról, a Madarasi Menedékházból (érdemes korábban érkezni és indulás előtt meginni egy híres speciality kávét a Menedékház teraszán).

A részvételi díj 35 lej, hótalp bérlés plusz 25 lej (a hótalp mellé botot és kamáslit is adunk).
Öltözzetek rétegesen, vegyetek kényelmes és meleg bakancsot, és hozzatok magatokkal vizet és egy kis harapnivalót!

Jelentkezni telefonon a 0742392866-os telefonszámon vagy e-mailben az info@hargitaoutdoor.com címen lehet.
Jelentkezési harátidő 2021.01.14 csütörtök 24:00.
Indulhatunk?