New Location Launch: 112 Coffeehouse Csíkszereda/Miercurea Ciuc


Data și ora:
Gazdă:

Strada Gál Sándor 8, Miercurea Ciuc/Csíkszereda 530003, Romania
Organizator:

Despre

Dragi viitori clienți din Miercurea Ciuc,
Ce ați zice de o cafea de specialitate proaspăt prăjită acompaniată de gastronomia modernă?
Toate acestea în inima Miercurea Ciucului, deoarece 112 Coffee & Co., prima prăjitorie de cafea de specialitate din Târgu Mureș
și prima cafenea de specialitate, care s-a deschis în 2018, datorită succesului său imens și a bazei de fani, a luat decizia ca următoarea oprire să fie Miercurea Ciuc.
În consecință, vineri, 5 martie 2021, prima cafenea de specialitate a orașului se va deschide în centrul oraşului, în compania unei bucătării gastronomice moderne și a unor cocktailuri deosebite.
După cum putem vedea, atât cafeaua, cât și mâncarea revoluționează țara noastră în acest moment. Se caută mâncăruri simple care să reflecte măiestria de la sămânță până la masă.
Această dorință este cea care servește unei comunități fidele de prieteni cu aceeași idee. Vrem ca toate cafenelele noastre să ofere o retragere senzorială din lumea plină de viață și nu putem fi mai fericiți să vă împărtășim pentru prima dată cu voi mâncarea pregătită cu atenție, asociată cu una dintre cafelele noastre atent selectate.
Cafeaua proaspăt prăjită, gastronomia modernă, cocktailurile noastre caracteristice sunt o invitație de a zăbovi puțin, de a ne întâlni cu prietenii, de a discuta și de a pleca împliniți.

Așadar, vă așteptăm cu drag evenimentul de deschidere.