Lansare de carte • Ferenc Székedi: Akiért az Angyal szólt – Nagy Ödön élete és munkássága

Zilele Județului Harghita

Data și ora:
Gazdă:
Sânmartin 537280, Romania

Despre

Lansare de carte 
Ferenc Székedi: Akiért az Angyal szólt – Nagy Ödön élete és munkássága
Marți, 18 mai 2021, ora 19.00
Sânmartin, Biblioteca Comunitară „Baka János”
 
Lansarea de carte Akiért az Angyal szól – Nagy Ödön élete és munkássága va avea loc în data de marți, 18 mai, de la ora 19.00, în sala de la etaj a Centrului de biblioteci din Sânmartin. 
 
Albumul artistic a fost publicat în anul 2020 de către Centrul Cultural Județean Harghita, în seria de cărți HMKK (HMKK-könyvek).
Redactorul cărții este scriitorul de artă Ferenc Székedi, redactarea tehnică fiind realizată de către artistul plastic și designerul László Botár, iar în realizarea reproducerilor de lucrări a contribuit și fotograful Gyula Ádám. Ödön Nagy – sculptor și grafician, artist plastic din Transilvania, profesor al Liceului de Muzică și Arte „Nagy István” din Miercurea Ciuc – s-a stins din viață în anul 2017. Volumul bogat ilustrat cu fotografii prezintă detaliat viața și activitatea lui Ödön Nagy. 
 
Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua modificări în program! Schimbarea situației pandemice poate afecta derularea programelor. Participanții sunt rugați să respecte regulile sanitare în vigoare legate de pandemie.
 
Organizatori: Centrul Cultural Județean Harghita, Consiliul Județean Harghita, Comuna Sânmartin

https://www.facebook.com/megyenapok