Marie Jones: Pietre în buzunar


Data și ora:
Gazdă:

Strada Tamási Áron 15, Odorheiu Secuiesc 535600

Despre

Kovács Levente împlineşte 50 ani în acest an. Este actor de 28 ani. Kardos M. Róbert are şi el 50 ani. El şi-a început cariera de actor cu exact 25 de ani în urmă.

„Pietre în buzunare” este povestea a doi bieţi actori figuranţi care trăiesc într-un sătuc irlandez asediat de o echipă de filmare din Hollywood, undeva pe la începutul anilor 90. Din păcate, filmarea nu merge strună, şi, desigur, imensa maşinărie de fabricat filme lasă răni pe comunitatea locală, iar la un moment dat, situaţia devine tragică. Însă întâlnirea se termină totuşi cu speranţă, deoarece după înmormântarea degenerată în scandal, cei doi bufoni vin cu ideea unei scenarii: „Pietre în buzunare”.

Cei doi actori consacraţi ai trupei noastre se angajează să întruchipeze atât echipa de filmare americană, cât şi personajele bizare ale satului irlandez. Ei doi interpretează toate cele 18 (!) personaje ale dramei.

Piesa lui Marie Jones promite un joc splendid şi delicios, cu actori care trec din personaj în personaj, într-o foarte densă oră şi jumătate câteodată hazlie, dar care alteori îţi rupe inima.

Fotografii