Kisbútorfestő workshop Annie Sloan technikákkal


Data și ora:
Gazdă:

Marton Aron 10., Miercurea-Ciuc, Romania, 530211
Organizator:

Despre

Vigyél színt és stílust otthonodba egy régi bútor újragondolásával! Nem csak újrahasznosítasz, de meg is tanulod használni Annie Sloan világszinten ismert festékeit, elsajátíthatod technikáit, kipróbálhatod professzionális eszközeinket SAJÁT BÚTORODON. Ezt a worskhopot egyaránt ajánljuk azoknak, akik már kóstolgatták a bútorfestést, de azoknak is, akik csak most szeretnének megismerdekni a különböző technikákkal. A foglalkozáson megtanulod, hogyan kell használni a festéket, milyen eszközöket használj a különböző felületek eléréséhez, hogyan érj el egyszerűen látványos hatásokat. Mindehhez természetesen egy szuper festékmárkát használhatsz és profi segítséget kapsz.

A hozott bútor maximális mérete: 70x50x50 cm
Ha nagyobb bútordarabot szeretnél hozni, alapanyag felárat kell fizetned.
Javasolt bútorok: éjjeliszekrény, fellépő, kisebb polcok, dohányzó asztal, szék, fa láda, tálaló asztalka. A bútor kiválasztásánál figyelj, hogy jó, festhető állapotban legyen, mert a workshop alatt nem tudunk időigényes javítási munkákat végezni. Kérünk, hogy a bútort letisztítva hozd.

Workshop tematikája:
Hogyan készítem elő a bútort festésre?
Mi alapján válasszak színt hozzá? Szín- és stílustanácsadás, anyagismeret, avagy minden, amit az Annie Sloan festékről tudni kell, dekorációs technikák bemutatása: texturált felület létrehozása, antikolás két színnel, white washing, antik hatás viasszal, repesztőtechnika, arany fólia, decoupage technika, sablonozás, a hozott kisbútor festése professzionális Annie Sloan Chalk Paint™-tel, a kiválasztott technikával

A workshop időtartama a bútor méretétől és a választott technikától függően 5-6 óra, aminek ára 360 RON.
A száradási szünetekben átlapozzuk Annie Sloan könyveit, uzsonnázunk, kávézunk és beszélgetünk. Az ár tartalmazza a meleg uzsonnát és a kávét/teát/limonádét.

BÓNUSZ: a résztvevők egyszeri 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont kapnak Annie Sloan termékek vásárlásához.

A helyek száma korlátozott, egyszerre max. 6 személyt tudunk fogadni. A foglalkozás min. 3 jelentkezővel indul, ellenkező esetben átütemezzük a workshopot vagy a jelentkezőket másik időpontra.