HOȚUL TORZONBORZ


Data și ora:
Gazdă:

Casa de Cultură, Bulevardul Timișoarei 6, Miercurea Ciuc 530102, Romania

Despre

Celebrul răufăcător Torzonborz este căutat de mai bine de doi ani pentru că terorizează cartierul. Nu se știe unde se ascunde, se bănuiește doar că ar putea fi ascuns în pădurea din apropierea orașului. Poliția este neputincioasă, iar localnicii spun că sergentul Üstöllési însuși ar putea fi îngrozit de periculosul criminal. După ce Torzonborz o jefuiește și pe bunica lui Paprika Jancsi, Jancsi decide să ajute poliția să-l prindă pe răufăcător împreună cu cel mai bun prieten al său, Vitéz Lackó. Dar curând află că Torzonborz nu este ușor de păcălit, mai ales când are prieteni atât de neîmpăcați precum Petróniusz Pókuszhókusz, cine este un vrăjitor.
 
Având în vedere evoluția situației epidemiologice biletele rezervate în avans pot fi achiziționate de la casa de bilete personal cu o săptămână înainte de spectacol: între orele 13:00 și 15:00 de luni până joi și între orele 12:00 și 14:00 vinerea, sau cu o oră înainte de spectacol.
 
Rezervări la numărul de telefon 0751-039-026 între orele 9:00 și 16:00.
Conform reglementărilor epidemiologice actuale este oblogatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura.
 
Conform reglementărilor epidemiologice actuale persoanele cu vârsta peste 12 ani vor putea intra în incinta Teatrului numai prin prezentarea unuia dintre următoarele documente personalizate: certificat de vaccinare cu un cod QR; certificat de după infectare cu SARS-CoV-2.