Concurs de fotografie pe temă gastronomică

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Miercurea Ciuc, Romania
Organizator:

Despre

Concurs de fotografie pe temă gastronomică ”Gusturi, culori și peisaje ”
Căutăm poza de gastronomie al anului 2020! Prezentați armonia perfectă dintre cavalcadă de culori și gusturi, în peisajele noastre uimitoare ce reprezintă județul Harghita din perspectiva fotografiilor.
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (ADI Harghita) lansează un concurs de fotografie pe tema gastronomică intitulat „Gusturi, culori și peisaje”.
Scopul concursului: să arătăm armonia creațiilor gastronomice în peisajele noastre unice, care vor decora paginile Calendarului Gastronomic Visit Harghita 2021.
 
Condiții de participare:
Cine poate participa?
  •  Unități turistice cu funcțiuni de cazare și de alimentație publică.
  •  Grupuri de prieteni.
Cum se poate participa?
Termen limită pentru înscrieri: 31 octombrie, 2020.

Reguli pentru materialul fotografic care urmează să fie depuse la concursul foto:
⚈ În concursul de fotografie pe temă gastronomică „Gusturi, culori, peisaje” se poate participa cu orice mâncare (aperitiv, supă, ciorbă, fel principal, desert), chiar și cu o serie de feluri de mâncare.
⚈ Trimiteți maximum 5 fotografii de calitate, care reprezintă o imagine culinară.
⚈ În fundalul fotografiei, este obligatoriu să apară o atracție naturală a județului Harghita, o priveliște, o panoramă frumoasă etc.
⚈ Termenul limită de înscriere la competiția de fotografie pe temă gastronomică este 31 octombrie 2020.

Așteptăm materialele de fotografie la adresa de e-mail adiharghita@hargitamegye.ro, împreună cu denumirea preparatelor culinare și a atracției din fundal.
 
Termenul limită pentru evaluarea concursului: 5 noiembrie, 2020
Cele mai frumoase 12 fotografii culinare vor fi selectate și evaluate de un juriu profesional. Pozele vor apărea pe paginile calendarului gastronomic Visit Harghita 2021.