Cinema 3D Toplita - Program 13-15 decembrie 2019


Data și ora:
Gazdă:
Toplița 535700, România, Str. N.Balcescu, nr.35

Despre

Program 13-15 decembrie 2019

Cardinalul
Durata 1 h 35 min, biografic, dramă, istoric, AP-12, preț 20 lei
Vineri – 13 dec, Sâmbătă – 14 dec. și Duminică – 15 dec.; ora 18:00
Trailer: https://bit.ly/2YOfefI

Cardinalul prezintă o parte din viața episcopului greco-catolic Iuliu Hossu, câteva scene de la Marea Unire și pe urmă perioada încercării convertirii forțate în penitenciarul Sighet.
În anii ’50, conducătorii bisericii Greco-Catolice sunt arestați și închiși în penitenciarul de la Sighet. Regimul sovietic interzice existența altei biserici în afara celei ortodoxe. În fața chinurilor și unora dintre cele mai perfide mijloace de dezumanizare, alternativele sunt convertirea sau moartea. În fața torționarilor se ridică episcopul Iuliu Hossu care prin curaj și verticalitate devine o călăuză pentru ceilalți preoți.

Jumanji: Nivelul următor
3D Subtitrat, Durata 2 h, acțiune, aventură, comedie, AP-12, preț 25 lei
Vineri – 13 dec., Sâmbătă – 14 dec. și Duminică – 15 dec.: Ora 16:00 și 20:00
Trailer: https://bit.ly/2OPptNl

În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Regatul de gheață II
Durata 1 h 45 min, animație, aventură, AP-12, preț 20 lei
3D Dublat, Sâmbătă – 14 dec. și Duminică – 15 dec.; ora 14:00
Trailer: http://bit.ly/33XfAlD

Povestea începe la ceva vreme după evenimentele din primul film, într-un Arendelle ai cărui locuitori se bucură de pace. Iniţial, cea mai mare provocare a poveştii pare să fie dorinţa lui Kristoff (Jonathan Groff) de a o cere de nevastă pe Anna (Kristen Bell), dar asta doar până când Elsa (Idina Menzel) aude o voce misterioasă ce-i aduce aminte de un cântec de leagăn din copilărie. O ameninţare supranaturală şi posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel de luminos precum cred cele două surori le vor arunca pe eroine într-o nouă aventură.

Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă
Durata 1 h 30 min, animație, AG, preț 20 lei
2D Dublat, Sâmbătă – 14 dec. și Duminică – 15 dec.; ora 14:00
Trailer: https://bit.ly/2sjVJiX

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. Însă, el se împiedică de fortăreață secretă, unde se întâlnește cu Otto Von Walrus, un geniu malefic care se deplasează cu picioare mecanice și conduce o armată loială de pinguini. În curând, Swifty descoperă planul lui Von Walrus de a topi calotele glaciare și de a inunda lumea pentru a domni suprem. Acum, Swifty trebuie să obțină ajutorul prietenilor săi: PB, un urs polar preocupat, Lemmy, un albatros, Bertha și Leopold, două vidre pasionate de teoriile conspirației și Jade, o vulpe obișnuită. Acest grup de eroi din Arctica trebuie să se unească pentru a opri planurile sinistre ale lui Von Walrus.

Fotografii