Cine sunt eu? – producție teatrală

Zilele Județului Harghita

Data și ora:
Marți, 31 Mai 2022
12:00 - 13:00
Gazdă:
Csíkkarcfalva, Mártonffy György Általános iskola

Despre

Producția prezintă începutul de drum a tânărului poet Petőfi Sándor. Datorită acestei interpretări avem ocazia de a-l cunoaște pe actorul Petőfi în interpretarea actorilor Némethy Zsuzsa și Bilibók Attila. Producția este inclusă în cadrul Anului Comemorativ Petőfi.
Némethy Zsuzsa s-a născut la Carei, a absolvit la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca în 2000. Între 2000 și 2001 a fost actriță la Teatrul Maghiar de Stat din Oradea, tot în același timp colaborează Zone Studio Oradea. Între 2002 și 2003 a fost membru al Teatrului Zugszínház din Budapesta, apoi în 2005 s-a întors în Transilvania, și a fost angajata Teatrului de Nord Satu Mare până 2013. Producțiile de poezie: Prieteni la joacă - seara de poezie dedicată lui KOSZTOLÁNYI Dezső și producție teatrală: Cine sunt eu?
Bilibók Attila s-a născut la Miercurea Ciuc. A absolvit în 2008 la Universitatea de Arte din Târgu Mureș, și de atunci este actor la Teatrul Municipal Csíki Játékszín. Piesele de teatru în care a jucat: Richard al III-lea, Csárdáskirálynő, Valahol Európában / Undeva în Europa, A kék csodatorta, Hamlet, Tóték, etc.  
Organizatori: Consiliul Județean Harghita - Centrul Cultural Județean Harghita.