Agamemnon


Data și ora:
Gazdă:

Casa de Cultură, Bulevardul Timișoarei 6, Miercurea Ciuc 530102, Romania

Despre

M-am întors de la supermarket și i-am tras o mamă bătaie fiului meu - așa începe piesa lui Rodrigo García. În termeni generali, scopul său principal este de a critica actuala societate consumeristă și capitalistă. Tema textului este una foarte actuală și vorbește despre acest ,,trebuie” dictat de societate, pe care fiecare dintre noi îl întâlnim frecvent.Spectacolul este aproape de limbajul de performanță în care se creează o relație directă între actor și spectatori, unde actorul are stimuli reali care îl ajută să joace într-un mod real într-un spațiu scenografic, dar plin de simboluri care se referă la consumerism și la bombardamentul constant al imaginilor la care suntem expuși în viața de zi cu zi.
 
Vă informăm cu bucurie că, în urma ridicării stării de urgență, sălile de spectacol se pot ocupa în proporție de 100%; pentru a evita întârzierile și aglomerația, vă rugăm să vă răscumpărați biletele rezervate în avans la casa de bilete a teatrului cu cel puțin o zi înainte de spectacol.
 
Rezervări la numărul de telefon 0748-168-506 în timpul orelor de deschidere a caselor de bilete.
 
Pentru mai multe informații despre spectacolele și evenimentele noului sezon, urmăriți site-ul nostru web sau pagina de Facebook sau Instagram.