6. Digitális Székelyföld Konferencia


Data și ora:
Gazdă:

Sepsiszentgyorgy, Romania, 520025

Despre

Asociația IT Plus, reprezentant legal a Clusterului IT PLUS, anul acesta organizează a 6-a ediție a celui mai renumit eveniment în domeniul ITC și inovare dinȚinutul Secuiesc.

Conferința, debutată cu un număr de 60 de participanți, astăzi mobilizează peste 300 de specialiști din diferite domenii, care cred în dezvoltarea digitală a regiunii. Anul acesta conferința se va desfășura în perioada 17–19 octombrie în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

Scopul conferinței este de a dezvolta programul Digitális Székelyföld (Ținutul Secuiesc Digital), prin care se realizează o platformă socială tip diasporă, se vor realiza proiecte de dezvoltare digitală în diferite domenii (e-administrație, e-educație, e-guvernare, agricultură, sănătate, urbanism etc), se vor așeza bazele unei dezvoltări economice durabile.

Obiectivul conferinței este construirea și menținerea de relații productive între diferitele entități, care sunt active pe piața regională și internațională, adică între companii ITC, profesioniști, antreprenori și instituții publice. În cadrul conferinței vor fi prezentări tip plenarii, discuții de masă rotundă, prezentări și workshopuri, întâlniri b2b.

Pentru mai multe informații puteți să navigați pe siteul oficial al conferinței: www.digitalisszekelyfold.ro

Alte sugestii

17 Oct
Zilele Culturii Maghiare din Toplița
Comunitate
Începe la 17:00  |  Toplița 535700, România
18 Oct
Art Piknik -concurs de desen
Comunitate
Începe la 11:00  |  Piata centrala Lăzarea 537135, Romania
18 Oct
Premierea concursului de desen Benedek Elek
Comunitate
Începe la 13:00  |  Sala de sport, Lăzarea 537135, Romania
Vezi mai multe evenimente