10X Hargita Challenge

Eveniment sportiv

Data și ora:
Organizator:

Despre

Egy nem szokványos kihívásra csábítjuk azokat a kalandvágyókat, akik oda-vissza vannak a kulináris élményekért, imádnak ízlelgetni, kóstolgatni, élvezni az ízeket, zamatokat.
Mi is ezt tettük az utóbbi években, az év ezen időszakában, ízlelgettük, kóstolgattuk, imádtuk minden méterét a Madarasi Hargitára vezető útnak.   
De mielőtt összefutna a nyál a szádban, elmondanánk, hogy pontosan milyen "kulináris elményekre" gondoltunk.
Az elmúlt években, minden télen csapatunk tagjai rendszeresen futottak a Madarasi Hargitára, amely a nehézsége ellenére éppoly sokat adott mindenki számára.
Nem igazán tudjuk megfogalmazni pontosan, hogy miért annyira felemelő érzés a székelyek Szent hegyére kifutni, talán a nehézsége, talán a hely gyönyörűsége, vagy a remek társaság miatt, vagy mindezek egyvelege, de minden alkalom egy külön élmény volt a számunkra, egy olyan élmény amit minél hamarabb meg akartunk ismételni.
Ezzel a kihívással szeretnénk motiválni mindazokat akik fogékonyak az ilyesfajta kalandokra

A kihívás teljesítéséhez a következő feltételeket kell betartani:
- február 11 - április 18 között kétszer (2X), ötször (5X) vagy tízszer (10X) kifutni a Madarasi Hargitára és vissza
- javasolt útvonalak:
Ivó végi sorompótól a Filión fel a Madarasi Hargitára és vissza (a panziókig vagy a csúcsig)
Szentegyháza végétől a Madarasi Hargitára és vissza (a panziókig vagy a csúcsig)
- az útvonalat és a teljesítési időpontot mindenki maga választhatja meg (február 11 - április 18 között)
- az egyszeri futás nem lehet kevesebb mint 18 km, 750 m szintemelkedéssel
- az egyszeri futás időtartama nem tarthat tovább mint 3 óra 30 perc (mozgásidő), a kisebb szüneteket nem számoljuk bele
- a futásokat rögzíteni kell egy GPS adatrögzítős eszközzel (telefonos applikáció, sport karóra, stb.)
- a rögzített futás adatai nyilvánosak, leellenőrizhetőek kell legyenek, és ennek a linkjét a következő táblázatba kell feltölteni: https://bit.ly/2LKfrOU
- a kihíváson résztvevők ki kell töltsék a táblázatot a kért adatokkal is: https://bit.ly/2LKfrOU
- a teljesítők egyedi pólót és érmet is kérhetnek, amelyet gyártói áron vásárolhatnak majd meg (erről időközben adunk pontosabb információkat)
- nem kötelező feltétel, de nagyra értékelnénk ha a futásaitokról posztolnátok a közösségi oldalaitokon, beszámolnátok élményeitekről, futókalandjaitokról , használva a #FeelGoodTeam #VSKSzekelyudvarhely #STGSzekelyudvarhely #2XHargitaChallenge #5XHargitaChallenge #10XHargitaChallenge hashtegeket
  •  Szeretnénk külön kiemelni, hogy a projektünk lényege a közös mozgásra és a nem szokványos kihívásokra való ösztönzés.
  •  Nem szeretnénk ha bárki túl nagy falatot vállalna, ha bárki versenyként fogná fel, ha bárki kockáztatná saját egészségét a teljesítés érdekében!
  •  A kihívás időszaka alatt csapatunk tagjai csütörtök esténként és hétvégenként fogják teljesíteni a futásokat, amelyek pontos időpontjait közölni fogjuk az eseményben, és amelyekre bárki csatlakozhat.
  •  Amennyiben bárki szeretné, hogy a futásai alkalmával más is csatlakozzon hozzá, az posztolja a programját az eseményben, egyeztessetek időpontot, találkát és uccu neki 
  •  Ha bárkinek bármilyen tanácsra, tippre van szüksége a futásokat illetően, tapasztalt futóink örömmel állnak rendelkezésetekre. Kérdéseiteket írjátok be az eseménybe vagy küldjetek üzenetet a szevező Feel Good Team oldalnak.
Ha egy kicsit is kilógsz a sorból, ha egy kis őrült kalandot iktatnál be mindennapjaidba, vagy csupán a mozgás iránti szeretet hajt, akkor fogadd el a kihívást és tarts velünk!