Tabăra de vară pentru copii în Harghita-Mădăraș


Dates and Hours:
Host:

Harghita Mădăraș/Madarasi Hargita, Romania
Organizer:

About

Publisher/Host
Tabere și Circuite de Alergare, Schi si MTB

Trimite-l pe cel mic alături de noi, să se bucure de activitățiile propuse într-un decor superb, Mădăraș – Harghita, în compania unei echipe tinere și pline de entuziasm, și îți promitem că îi vom insufla copilului tău pasiunea pentru munte, natură și activități sănătoase!
Experiența este comparabilă cu o săptămână plină de activități la bunici la țară fiind un peisaj pitoresc autohton.
__________________________________________
Perioada: 3-8 Iulie 2022 (5 nopți/6 zile)
Dificultate: Începători/ Intermediari/ Avansați
Cazarea și toate mesele vor fi la Cabana Mădăraș din Stațiunea Mădăraș, Munții Harghita. Copii vor fi cazați în camere de 2, 3 și 4 locuri
Într-o societate din ce în ce mai sedentară venim cu o alternativă de petrecere a unei vacanțe de neuitat!
Echipa Tabere și Circuite le propune de data aceasta, celor mici, o tabără de vară, într-o zonă aparte, ușor accesibilă și totuși în inima țării, muntele Sfânt al Secuilor Harghita – Mădăraș.

Vom face trasee pe munte, vom merge cu bicicletele, vom învăța să cățărăm, să ne orientăm în natură și vom avea grijă să ne și culturalizăm puțin cu istoria și tradițiile specifice locului.
Suntem pregătiți atât pentru cei mai mici care vor avea nevoie de mai mult sprijin din partea noastră cât și pentru cei mai mari și mai independenți.
Așadar, ne vom împărți în 3 echipe în trasee, în funcție de nivelul fiecăruia: începător, mediu și avansat dar, la finalul zilei vom fi cu toții împreună.
Tabăra se adresează tuturor copiilor activi și plini de energie, care îndrăgesc sportul, natura și muntele și care doresc mișcare și adrenalină în vacanța de vară într-un grup organizat, alături de alți copii cu aceleași pasiuni.

MAI MULTE